Digitaal vragenuurtje over Hamnet

Home / Agenda / Digitaal vragenuurtje over Hamnet
Digitaal vragenuurtje over Hamnet

8-10-2021 | Gelukkig vinden de lezingen weer gewoon plaats op de plekken waar ze voor corona ook plaatsvonden. We rekenen erop dat veel leden weer aanwezig zullen zijn. Natuurlijk is er bij de lezingen alle gelegenheid om vragen te stellen aan boekbespreker Esmé van den Boom.

Noodgedwongen zijn we vorig seizoen begonnen met digitale presentaties en digitale vragenuurtjes. Veel leden stelden dat heel erg op prijs. De digitale, ingesproken presentatie kun je thuis met de complete literatuurgroep bekijken en voor het vragenuurtje was best veel belangstelling. Daarom hebben we besloten om in ieder geval komend seizoen beide te handhaven.

De digitale ingesproken presentatie staat vanaf 11 oktober op deze website. Het vragenuurtje over Hamnet vindt plaats op 26 oktober vanaf 19:30 uur. Iedereen die dat wil kan eraan meedoen. Je mag ook alleen luisteren naar wat anderen over het boek te zeggen hebben, je hoeft zelf geen vragen te stellen en je komt niet in beeld.

Karin Lanenga, begeleider van een aantal literatuurgroepen in Groningen, gaat met Esmé van den Boom in gesprek over Hamnet en legt haar de vragen voor die deelnemers van te voren hebben ingediend. Lees hieronder wat je moet doen om mee te doen aan het vragenuurtje.

  • Uiterlijk 16 oktober: meld je aan voor het vragenuur via deze link: https://www.supersaas.nl/schedule/geboekt/LITERATUURCLUBS . Als dat niet lukt, kan het ook via een mail naar Henk Boomker, coördinator van de leeskringen in Groningen: haren@boomker.info. Je ontvangt dan via mail een link voor het vragenuur. En je krijgt informatie over de procedure en afspraken voor een goed verloop. Bovendien is er hulp beschikbaar om je verbinding vooraf te testen.
  • Uiterlijk 21 oktober: per mail (haren@boomker.info) kun je vragen indienen die tijdens de sessie door Esmé van den Boom beantwoord gaan worden. Tijdens de bijeenkomst is er beperkte gelegenheid om vragen te stellen.
  • 26 oktober 19.30 – 20.15 uur. Vragenuur met Esmé van den Boom m.m.v. Karin Lanenga en beantwoording van de vooraf ingediende vragen.

Deze digitale sessie staat open voor alle deelnemers van literatuurgroepen in Groningen, Drenthe en Overijssel. Het is achteraf niet terug te kijken.
Je hoeft zelf geen vragen te stellen om mee te mogen doen, alleen luisteren is ook prima!